Во рамките на овој проект, тимот на УСС склучува договори со Правни лица на територија на сите единици на Универзитетот. Преку овие договори, редовните студенти од сите единици на УКЛО, при користење на услугите на Правните лица со кои УСС има склучено договор, ќе уживаат одредени попусти и бенефиции. Со цел уживање на овие бенефиции, секој студент се обврзува да го докаже својот статус на редовен студент на некоја од единиците на УКЛО со прикажување индекс или студентска легитимација.

 

Листа на правни лица:

1. Книжарница Барби

10% попуст на цел асортиман
(со исклучок на услугите за фотокопирање)
адреса Ул. „11-ти Октомври“ бр. 2/А - Битола
2. Книжарница Office store
10% попуст на цел асортиман
(со исклучок на услугите за фотокопирање)
aдреса: Ул. ,,Климент Охридски’’ бб - Битола
3. Цвеќарница Анемона
10% попуст на сите производи и услуги
адреса Ул. „Партизанска“ бр. 25 - Битола
4. Книжарница Литература.мк
10% попуст на сите книги од асортиманот на издавачката куќа Арс Ламина
во сите продажни места низ државата
5. Кафе Бар Порта Џез
15% попуст на сите производи
Од недела до четврток
адреса Ул. „Кирил и Методиј“ бр. 12 – Битола
6. Стоматолошка ординација ПЗУ МЕНА ДЕНТ
40% - 50% попуст на одредени услуги
адреса „Населба Кланица“ бр. 11 лок. 2 – Битола
посебна листа со услуги на ФБ страната на УСС УКЛО
7. Оптика Џани Заро
10% попуст на сите производи
адреса Ул. „Јосиф Јосифовски“ бр. 2 – Битола
8. Смути и џус бар Fresh up
10% попуст на сите производи
Бул. „1-ви Мај“ бр. 15 – Битола
9. Козметичко студио Beauty place
20% попуст на сите услуги
од понеделник до среда
Локација: Хотел Епинал
10. Пет шоп Пријатели
10% на сите производи и услуги во продавниците и на веб страната
Ул. Никола Тесла бр.42 Битола; Нов Пазар - 2 кат
11. Продавница и сервис за велосипеди Фикамаго
5% на сите производи и услуги и 15% на секој купен велосипед
Локација: КАРПОШ бр.КОМ. А/ЛОК. 3 БИТОЛА

Scroll to Top