„МОЈАТА УСПЕШНА ПРИКАЗНА“ со Виктор Мизо

08.04.2021

Во рамките на активностите кои ги реализира Центарот за кариера, алумни и доживотно учење при Унивезитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола, а во рамките на проектот „Мојата успешна приказна“, на ден 14.04.2021 г. (среда) со почеток од 13.30ч. ќе имате можност да го проследите предавањето на г-нот Виктор Мизо, генерален менаџер на KOSTAL Охрид. Воведничар на настанот ќе биде, проф. д-р Марјан Ѓуровски, проректор за студенски работи. Настанот можете да го следите преку следниот линк:

meet.google.com/hkh-vqfo-pvd


Scroll to Top