ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ

24.03.2021

Врз оснава на веќе воспоставената соработка помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола и LTH Леарница Охрид, отворен е Повик за доделување стипендии за студенти од Технички факултет - Битола, кои имат запишано II, III  или IV година на универзитетски студии.

Повеке информации ТУКА


Scroll to Top