SMART START ПРОГРАМА НА МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ

11.03.2021

Размислувате за професионален почеток на вашата кариера? Сакате да се развивате, да стекнете практично искуство и да ги покажете своите таленти!Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот кој што ја креира дигиталната иднина. Smart Start програмата на Македонски Телеком за студентите од Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола, ќе се одржи на:

17-ти март 2021 г. во 12:00 часот.

Вклучете се на WebEx настанот, преку следниот линк:

лозинка 1111

Дознајте што нуди Smart Start програмата и како можете да аплицирате за проектите. Дотогаш, приклучете се на Facebook групата Smart Start во Македонски Телеком: http://bit.ly/3kqkvop


Scroll to Top