Новости

26.10.2021 | СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ТЕХНИКАТА И УРБАНИОТ РАЗВОЈ

21.10.2021 | Великаните на гастрономијата од регионот гости на ФТУ - Охрид

21.10.2021 | КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Техничкиот факултет - Битола

15.10.2021 | УКЛО потпиша договор со асоцијацијата Хеликас

15.10.2021 | УКЛО учесник на Еразмус+ Вебинар

13.10.2021 | ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И СО ПИВАРА СКОПЈЕ АД

08.10.2021 | Ректорот Коруновски оствари средба со француски и ирски професори гости на ФТУ

07.10.2021 | Годишна конференција на Европската сестринска мрежа

07.10.2021 | ЦРНОГОРСКИОТ АМБАСАДОР ВО ПОСЕТА НА УКЛО

01.10.2021 | КОН АКАДЕМСКИОТ ПОЧЕТОК НА УКЛО

01.10.2021 | УПИСИ на УКЛО - Четврт уписен рок

30.09.2021 | Меѓународна научна конференција „Улогата на високото образование во развојот на општеството“

30.09.2021 | ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КЛИМЕНТ ОРХИДСКИ“ – БИТОЛА И ИНСТИТУТОТ ЗА МЕЃУНАРОДНА ПОЛИТИКА И ЕКОНОМИЈА ОД БЕЛГРАД

30.09.2021 | Избран в.д. Студентски правобранител на УКЛО

30.09.2021 | УКЛО ЈА РЕАЛИЗИРА ПРВАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ТРЕТ ЦИКЛУС

29.09.2021 | ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ ОД ЛТХ ЛЕАРНИЦА ОХРИД

28.09.2021 | EVN МАКЕДОНИЈА ДОДЕЛУВА НОВИ 3 СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО

27.09.2021 | ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА, И БИДЕТЕ СТИПЕНДИСТ НА ЕВН МАКЕДОНИЈА

24.09.2021 | УПИСИ на УКЛО - Трет уписен рок

23.09.2021 | УКЛО дел од одбележувањето на Европскиот ден на соработка 2021

<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top